Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

'Bedankt Kastelse animatoren!'

Kasterlee

Op de dag van de animator kregen de Kastelse animatoren van Speelvogels  een fikse bedanking voor alles wat ze (vaak vrijwillig) doen om de kinderen een super fijne vakantie te bezorgen.

Animatoren verzinnen activiteiten en speelimpulsen, bouwen decors, oefenen toneeltjes, zetten materiaal klaar en spelen. Maar ze regelen ook de administratieve molen, vergaderen en evalueren, verzorgen en troosten.

Daarbovenop gaan ze op vorming om bij te leren en denken ze na over hoe het nog fijner kan voor élk kind tijdens de vakanties en op vele andere momenten doorheen het jaar. Hun missie: ervoor zorgen dat onze kinderen écht vakantie beleven!

Daarom lanceerde de jeugddienst op de dag van de animator een oproep aan kinderen en ouders om de animatoren van Speelvogels te bedanken voor hun inzet.

Er kwamen heel wat reacties van ouders en kinderen. Zelfgemaakte koekjes, kaartjes en tekeningen, maar ook berichten op sociale media en natuurlijk veel lieve knuffels en schouderklopjes. Ook enkele Kastelse bedrijven toonden graag hun waardering voor de jonge animatoren. Ze trakteerden de hele animatorenploeg ’s avonds met frietjes, curryworst en ijsjes. Want animatoren zijn echt de crème de la crème.

“Animatoren zijn de steunpilaren waarop elke speelpleinwerking bouwt. Enkel bij de Speelvogels zijn al meer dan 40 animatoren actief. Laten we dat vooral niet vanzelfsprekend vinden”. stelt schepen van jeugd Rob Guns.

“Het is fantastisch hoe deze vrijwilligers zich op hun jonge leeftijd engageren om kinderen een fijne tijd te bezorgen en tegelijkertijd tonnen ervaringen opdoen die later in hun leven nog van pas zullen komen.”

Kasterlee

Deel dit artikel